Η νέα εποχή του Leasing είναι εδώ!

Το Leasing αποτελεί την πλέον ανερχόμενη τάση στον κλάδο του mobility τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους ιδιώτες.

Με την Ευελιξία και την Αξιοπιστία που προσφέρει η συνεργασία της Kinsen Hellas με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη, απόκτηση του νέου σας αυτοκινήτου ή οποιουδήποτε άλλου οχήματος, τώρα είναι πιο εύκολη από ποτέ.

Με τη μεγαλύτερη γκάμα οχημάτων της αγοράς, από αυτοκίνητα πόλης, έως τράκτορες και μηχανήματα έργου, εδώ θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις leasing για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.

 

Γιατί να επιλέξεις την Saracakis Leasing ;

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, με ηγετική παρουσία στο ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα πάνω από έναν αιώνα εισέρχεται δυναμικά στον χώρο του Leasing προσφέροντας τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων, μηχανημάτων και εξοπλισμού διαφόρων εμπορικών σημάτων σε όλη την Ελλάδα. Από κορυφαία αυτοκίνητα και VAN της αγοράς έως μοτοσυκλέτες και βαρέα οχήματα, στην Saracakis Leasing θα βρείτε σίγουρα το όχημα που καλύπτει τις ανάγκες σας, απολαμβάνοντας παράλληλα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, πάντα με την εγγύηση του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Τι περιλαμβάνει το μηνιαίο μίσθωμα;

Το μηνιαίο μίσθωμα περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστεί το αυτοκίνητο, συντήρηση, αλλαγή ελαστικών, ασφάλιση, διαχείριση ατυχημάτων και βλάβης, οδική βοήθεια.

Πώς υπολογίζεται το μηνιαίο μίσθωμα;

Η τιμή του μηνιαίου μισθώματος διαμορφώνεται με βάσει την αξία του αυτοκινήτου, τη διάρκεια μίσθωσης, τα συμφωνημένα χιλιόμετρα και το σύνολο των υπηρεσιών που θα σας παρέχει η Saracakis Leasing.

Ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής;

Η πληρωμή του μισθώματος γίνεται μέσω πάγιας εντολής, σε μηναία βάση, σύμφωνα με την προσφορά που έχετε αποδεχτεί και χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Μπορώ να διαλέξω ό,τι αυτοκίνητο θέλω;

Η Saracakis Leasing προσφέρει οποιοδήποτε όχημα κυκλοφορεί στην αγορά, από ΙΧ και μοτοσικλέτες, έως VAN, Τράκτορες, Μηχανήματα Έργου, Τουριστικά Λεωφορεία και Φορτηγά άνω των 3,5t.

Μπορώ να διαμορφώσω το αυτοκίνητο όπως επιθυμώ;

Τα αυτοκίνητα του leasing είναι πάντα καινούργια και μπορεί να τοποθετηθεί οποιοσδήποτε έξτρα εξοπλισμός.

Πού και πώς μπορώ να συντηρώ το αυτοκίνητο;

Μέσω της συνεργασίας σας μαε την Saracakis Leasing, μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

Το αυτοκίνητο μπορεί να το οδηγεί άλλο άτομο;

Ναι, αν πληρούνται οι όροι της ασφαλιστικής κάλυψης και έχει δηλωθεί στην Saracakis Leasing ως οδηγός.

Σε περίπτωση κλοπής τι γίνεται;

Το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο για κλοπή, επομένως θα κάνετε δήλωση κλοπής στην αστυνομία και θα παραλάβετε αυτοκίνητο αντικατάστασης. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί το αυτοκίνητο εντός χρονικού διαστήματος 3 μηνών τότε θα σας παραδοθεί άλλο αντίστοιχο αυτοκίνητο.

Τι γίνεται σε περίπτωση που μου επιβληθεί κάποιο πρόστιμο;

Θα πρέπει να τακτοποιηθεί από εσάς.

Τι πρέπει να κάνω αν το αυτοκίνητο μου ακινητοποιηθεί;
Επικοινωνήστε με το Contact Center στο +30 212 8080880, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα, το οποίο θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.(TBC)
Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του μισθωμένου αυτοκινήτου;

Η SaracakisLeaseing είναι ο εκμισθωτής και παραμένει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. Εσείς, ως μισθωτής, έχετε το δικαίωμα χρήσης για προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.

Μπορώ να αγοράσω το αυτοκίνητο στη λήξη του leasing;

Υπάρχει η δυνατότητα σύμβασης με εξαγορά, οπότε συμφωνείτε εξ’ αρχής την εξαγορά στη λήξη της μίσθωσης.

Πότε δικαιούμαι αυτοκίνητο αντικατάστασης;

Σε κάθε περίπτωση ακινητοποίησης του μισθωμένου αυτοκινήτου σας από βλάβη, ατύχημα ή κλοπή, θα παραλάβετε αυτοκίνητο αντικατάστασης.

Μέχρι την παράδοση του αυτοκινήτου υπάρχει λύση;

Στο διάστημα από την παραγγελία και μέχρι την παράδοση του αυτοκινήτου υπάρχει η δυνατότητα παροχής αυτοκινήτου pre-delivery. Ισχύει τόσο για τις εταιρίες όσο και για τους ιδιώτες πελάτες και μάλιστα με μίσθωμα αντίστοιχο του συμφωνημένου για παράδοση leasing αυτοκίνητου.