Το leasing αλλάζει και έχει την υπογραφή του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη

 Το leasing αλλάζει και έχει την υπογραφή του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη

Με ηγετική παρουσία στο ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα πάνω από έναν αιώνα, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, μπαίνει δυναμικά στον χώρο του Leasing προσφέροντας τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων, μηχανημάτων και εξοπλισμού διαφόρων εμπορικών σημάτων σε όλη την Ελλάδα. Από κορυφαία αυτοκίνητα και VAN της αγοράς έως μοτοσυκλέτες και βαρέα οχήματα, στην Saracakis Leasing θα βρείτε σίγουρα το όχημα που καλύπτει τις ανάγκες σας, απολαμβάνοντας παράλληλα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, πάντα με την εγγύηση του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις χρηματοδότησης, λειτουργικής μίσθωσης και ενοικίασης για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων, μηχανημάτων και εξοπλισμού διαφόρων εμπορικών σημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Για τις παραπάνω υπηρεσίες, έχουμε αναπτύξει στρατηγική συνεργασία με εταιρείες του κλάδου ενώ συνεργαζόμαστε πιο στενά με την Kinsen Hellas εξυπηρετώντας τόσο εταιρικούς όσο και ιδιωτικούς πελάτες που αναζητούν μια εναλλακτική λύση έναντι της πλήρους ιδιοκτησίας.

Η Saracakis Leasing είναι το εμπορικό σήμα μιας συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου Σαρακάκη και της Kinsen Hellas.